1. april 2020

Folketinget har d. 31/3-20 besluttet at flere kan vaccineres mod pneumokokker, der kan give alvorlig lungebetændelse. Nogen gange bliver beslutningerne meldt ud så hurtige af pressen, at der ikke er vacciner til rådighed eller lavet aftaler med Praktiserende Lægers Organisation.

Umiddelbart bliver det engang i april vi får vaccinerne , men vi har ikke fået noget officielt af vide, så du er nødt til at være lidt tålmodig. Det bliver meldt ud fra Sundhedsstyrelsen, når vi er klar til at vaccinere.

Se mere på nedenstående hjemmeside:

https://sum.dk/Aktuelt/Nyheder/Forebyggelse/2020/Marts/Regering-og-folketing-udvider-vaccinationsprogram.aspx?fbclid=IwAR1i4iTeF-hIGM8JbkcyGi5QUTXqURrKXPJDJBaR_uHwOrz7GR55kTCiBL


25/3-20 

Få svar på corona-spørgsmål med ny online test, klik her

Klik her: https://rghhealthcarebotsa.z6.web.core.windows.net/?lang=da-dk&source=syd 

Ny vejledning, pr. 19/3-20, fra Sundhedsstyrelsen anbefaler at man fortsat foretager børneundersøgelser der indeholder vaccination som følger børnevaccinationsprogrammet.

  • Det gælder følgende vaccinationer: 3 mdr, 5 mdr, 12 mdr, 15 mdr, 4 år og 5 år.
  • Du må fortsat IKKE møde op hvis du har symptomer som forkølelse, feber og hoste. Så bedes du aflyse din tid.

Grundet Corona situationen i Danmark er vi desværre nødsaget til at aflyse ALLE ikke akutte patienter, der har planlagte tider. Vi forsøger at ringe til dem vi kan nå, men vi kan desværre ikke nå at ringe til alle. Så hvis du eller dine pårørende har en tid i lægehuset, grundet ikke akut sygdom er din tid aflyst. Fra d. 17/3-20 har vi mulighed for videokonsultation se mere her.

ALLE henvendelser i skranken afvises.

Ved receptfornyelser henviser vi til e-portalen eller til nød telefonisk kontakt.

Ved aflevering af urinprøver ring til os først.

Hvis du er akut syg, SKAL du ringe til os inden du kommer i lægehuset. Vi vil gerne vide om du har tegn på LUFTVEJSINFEKTION ?(forkølelse eller influenza tegn), og om du har en KRONISK SYGDOM. Mål venligst temperaturen før du ringer til os.

Vi vil stadig forsøge at begrænse smitte til sårbare patienter og undgå at vi bliver sat i karantæne.